Jam ERP

Jam ERP

تولید کننده نرم افزارهای یکپارچه سازمانی
Jam ERP

Jam ERP

تولید کننده نرم افزارهای یکپارچه سازمانی

پیاده سازی موفقیت آمیز ERP

سیستم های ERP نقطه واحدی از کنترل چندین فعالیت مختلف را میسر می سازند.

برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) رویکردی است که سازمان ها را در بهبودی تعامل با مشتری و تولید آسان یاری می رساند. معمولاً واژه ERP زمانی بکار برده می شود که صحبت از راهکارهای نرم افزاری باشد و هدف از چنین راهکارهایی، توانمند سازی سازمان ها در مدیریت چندین فرایند مهم باشد. مثلاً چنین فرایندهایی می توانند تولید، مدیریت سفارش و موجودی، بازاریابی، حسابداری، مدیریت پروژه و سایر موارد را شامل شوند. به بیان ساده تر سیستم های ERP نقطه واحدی از کنترل چندین فعالیت مختلف را میسر می سازند.

 

 

با توجه به اینکه راهکارهای ERP جهت مدیریت چندین فرایند بکار گرفته می شوند؛ جای هیچ گونه تعجبی نیز وجود ندارد که پیاده سازی ERP در اغلب مواقع برای سازمان ها با چالش هایی همراه می باشد. در حقیقت بالغ بر 75درصد از پروژه های ERP با شکست مواجه می شوند و پیاده سازی ناموفق ERP باعث می شود که شرکت ها متضرر صدها میلیون دلار سرمایه گردند. مهاجرت ERP تا حدودی هزینه بردار است و به همین منظور نه تنها لازم است که در ابتدای انتخاب راهکار ERP به بررسی اسناد و سوابق پرداته شود؛ بلکه فرایند پیاده سازی نیز باید بطور دقیق مورد بررسی قرارگیرد. به هنگام آمادگی جهت پیاده سازی لازم است عوامل متعددی تجزیه و تحلیل گردند و بازده احتمالی سرمایه، هزینه مالکیت و دیگرعوامل، ارزیابی شوند. با اینحال هنگامی که نوبت به ارزیابی موفقیت می رسد، تعیین دقیق آنچه که باید مدنظر قرار داد نیز بسیار دشوار می باشد. بعبارتی " در شروع پیاده سازی ERP لازم است عوامل معتبری انتخاب شوند که شما را در ارزیابی تلاش جهت موفقیت، یاری برسانند." 

حتی اگر مهاجرت ابری بسیار پیچیده تر از تصورتان بنظر آید؛ می توانید میزان موفقیت خود را بوسیله روش های مختلف مورد بررسی قرار بدهید. در این مقاله به معرفی عوامل مهمی می پردازیم که مشخص می کنند آیا پیاده سازی ERP در مسیر درستی قرار گرفته است یا نه.

 

- نتایج شفاف

شاید یکی از شاخص های بارز موفقیت سیستم ERP ، اجراء و کار با آن بدون نیاز به تعطیلی شرکت و هرگونه اثر قابل ملاحظه دیگر بر فعالیت ها می باشد. درک این مطلب که سیستم فعال است یا نه، بسیار ساده می باشد و بنابراین جزء عوامل قابل رؤیت محسوب می گردد. از دیگر عوامل قابل مشاهده دسترسی بموقع به سیستم و تناسب آن با بودجه موردنظر می باشد.

البته این احتمال وجود دارد که چنین نتایجی بآسانی حاصل نشود. بعنوان مثال احتمال افزایش زمان و یا مشکلات برش وجود دارد. پیاده سازی ERP در اغلب مواقع زمان بر و هزینه بردار است؛ اما تا جایی که امکان دارد باید اهداف را دنبال کرد و یا دلایل موجهی را برای عدم پیشبرد موارد برنامه ریزی شده، ارائه داد.

 

- بهبودی کلی

برخی از مزیت ها قابل رؤیت نیستند یا بآسانی اندازه گیری نمی شوند؛ اما از طرفی با پیاده سازی نرم افزار ERP ارتباط مستقیمی دارند. بعنوان مثال سیستم ERP می تواند تأثیر مثبتی بر روابط مشتری داشته باشد. در نتیجه ممکن است افزایش فروش، سرعت بالاتر تبادلات، افزایش فروش های پرتکرار و رُشد ماندگاری مشتری را بهمراه داشته باشد. برای اطمینان می توانیم تنها به مقایسه اعداد و ارقام قبل و بعد از مهاجرت ERP بپردازیم. علاوه بر این با انجام بررسی های خارجی می توانید به ارزیابی بهبودی آنچه که مورد تصورتان بوده است، بپردازید.  

سخت ترین قسمت نمایش ارتباط مستقیم میان برخی از جنبه های پیاده سازی ERP و بهبودی سایر قسمت ها است. بعنوان مثال زمان پاسخگویی می تواند بهبود یابد ؛ چرا که دسترسی آسان به اطلاعات ضروری میسر می باشد، از سوی دیگر اشتباهات کمتر از سوی کارکنان می تواند بهبودی روابط با مشتریان را بهمراه داشته باشد. چنین مزیت هایی بسختی حاصل می گردند؛ اما اگر پیاده سازی ERP بدرستی دنبال شود، بهبودی کلی قابل تصور می گردد.



***جهت ادامه مطلب کلیک کنید***

جویا افزار ماندگار پرسیا ( جام پرسیا ) تولید کننده نرم افزارهای یکپارچه سازمانی  :

 

. نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمان ( Enterprise resource planning  ( ERP

. مدیریت زنجیره تامین ( Supply Chain Management ( SCM

. مدیریت منابع مالی ( Financial Resource Management ( FRM

. مدیریت بودجه (Budget Management)

. مدیریت منابع انسانی ( Human Resource Management ( HRM

. مدیریت منابع تولید ( Manufacturing Resource Management ( MRP

. مدیریت فرآیند کسب و کار ( Business Process Management ( BPMS

. مدیریت ارتباط با مشتری ( Customer Relationship Management ( CRM

. مدیر وظایف (Task Management)

. هوشمندی کسب و کار Business Intelligent

. داشبورد مدیریتی (Dashboards)

. اتوماسیون اداری ( Office Automation)

. موتور قانون (Rule Engine)

. گزارش ساز( Report Generator)

 

 

 

تماس با واحد مشاوره و اطلاع رسانی : 02188844244

 

 

ارتباط از طریق واتساپ

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد