سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان ( CRM ) اطلاعات کامل و جامعی در مورد دیدگاه مشتریان و همچنین کانالهای ارتباط با آنان را فراهم میآورد. همچنین امکان دسترسی مستقیم به آخرین دادههای در دسترس در سازمان را نیز مهیا میگردد. با ما همراه باشید...
تیمهای فروش بیشترراغب هستند هنگامیکه صحبت از استراتژیهای سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان ( CRM ) میشود، در رأس آن قرار گرفته باشند. درک دلیل آن نیز آسان است: فروشندگان درمرکزبنای ارتباط با مشتریان قراردارند. اما ذکراین نکته نیزنباید ما را دچار این سوءبرداشت کند که کلیهی مزیتهای مدیریت ارتباط با مشتریان( CRM ) تنها به این بخش از کسبوکار مربوط می شود.
سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان ( CRM ) تنها منبع حقیقی از کلیهی دادههای مشتریان است که قسمتی مهم در ابزار بازاریابی به شمار می رود و بهمنظور جذب و متعهد نمودن مشتریان باسابقه مورد استفاده میشود. تیم بازاریابی، سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان ( CRM ) را در راستای تقویت امور مشتریان، بهبودی ارتباط و ایجاد فرصتهایی جدید، بکار میگیرد.
در این قسمت به چهار روش که توسط راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتریان ( CRM ) با هدف کمک به موفقیت در کمپینهای بازاریابی شرکت ارایه شده است، میپردازیم:
1-به شما در شناخت مخاطبانتان کمک میکند.
بهمنظور موفقیت در بازاریابی لازم است مخاطبان خود را بشناسید. چالش واقعی همانا تشریح و تجزیهوتحلیل حجم انبوهی از مشتریان موجود و نمایی از داده میباشد که برای هر کمپین اثربخشی ضروری است. ذکر این مطلب به این معنا نیست که بهکارگیری ابزاری مناسب، مقرونبهصرفه میباشد و بر بارِکاری تیم، تأثیر مستقیم میگذارد.
سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان ( CRM ) اطلاعات کامل و جامعی در مورد دیدگاه مشتریان و همچنین کانالهای ارتباط با آنان را فراهم میآورد. همچنین امکان دسترسی مستقیم به آخرین دادههای در دسترس در سازمان را نیز مهیا میگردد.
به لطف بکارگیری سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان ( CRM )، کار پرزحمت شناسایی و تقسیم بندی داده های مشتریان آسان شده است چرا که این راهکارها بمنظورتحلیل و به اشتراک گذاری مقادیر بالای داده طراحی شده اند. این راهکارها هر بازاریابی را به ابزارهای مورد نیاز بخش های داده ای براساس اولویت ها یا رفتار داده ای، مجهز می سازند. از آنجایی که داده در سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان ( CRM ) متغیر می باشد به همین خاطر می تواند به صورت خودکار و بلادرنگ، این بخش ها را بروزرسانی کند.
بهتر است که سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان ( CRM ) با پورتال های سلفسرویس و صفحات ورودی یکپارچه گردد. این به آن معناست که قادر به شناسایی نیازها و نمایی از اولویتها و مشتریان اصلی خود میباشید. در مدتی نهچندان دور به ورود و صدور دادههای دستی نیاز خواهید داشت. این امکان بهصورت یکپارچه و مستقیم در سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان( CRM ) جریان خواهد داشت.
***برای مطالعه بیشتر کلیک کنید***
جویا افزار ماندگار پرسیا ( جام پرسیا ) تولید کننده نرم افزارهای یکپارچه سازمانی :
. نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمان ( Enterprise resource planning ( ERP
. مدیریت زنجیره تامین ( Supply Chain Management ( SCM
. مدیریت منابع مالی ( Financial Resource Management ( FRM
. مدیریت بودجه (Budget Management)
. مدیریت منابع انسانی ( Human Resource Management ( HRM
. مدیریت منابع تولید ( Manufacturing Resource Management ( MRP
. مدیریت فرآیند کسب و کار ( Business Process Management ( BPMS
. مدیریت ارتباط با مشتری ( Customer Relationship Management ( CRM
. مدیر وظایف (Task Management)
. هوشمندی کسب و کار Business Intelligent
. داشبورد مدیریتی (Dashboards)
. اتوماسیون اداری ( Office Automation)
. گزارش ساز( Report Generator)
تماس با واحد مشاوره و اطلاع رسانی : 02188844244